Katasztrófavédelem

2024.05.22. 10:20

Több tűzesethez és balesethez is riasztották a tűzoltókat Bács-Kiskunban

Kedden a katasztrófavédelem Bács-Kiskun vármegyei műveletirányítási központjába 1 tűzesettel és 10 műszaki mentéssel kapcsolatos bejelentés érkezett.

Baon.hu

Árokba hajtott egy személyautó kedden délután az 5312-es úton, Hajós közelében. A műszaki mentést végző kalocsai hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek. A járműben ketten utaztak, őket a mentők kórházba szállították – írja a katasztrófavédelem.

baleset, katasztrófavédelem, összefoglaló
Illusztráció
Fotó: Shutterstock

Családi ház pincéjében csőtörés következtében nagy mennyiségű víz gyűlt össze kedden délután Szabadszálláson, a Báthori István utcában. A szabadszállási önkormányzati tűzoltók szivattyú segítségével a vizet eltávolították. 

Kedden egy esetben riasztották a tűzoltókat száraznövényzet tüzéhez, hét esetben kérték a segítségüket kidőlt fák, lehasadt nagy méretű faágak eltávolításához és egy esetben pedig lakásba történő behatoláshoz.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!