Tűzeset

2024.05.04. 07:10

Kigyulladt egy melléképület Kunszentmiklóson – frissítve

Feloldották az elzárkóztatást annak a kunszentmiklósi épületnek a környékén, amely a Szent Flórián utcában gyulladt ki.

Baon.hu

Frissítés (08.38):

Az egységek eloltották a lángokat Kunszentmiklóson, a Szent Flórián utcában, ahol teljes terjedelmében égett egy hétvégi ház. A beavatkozásban a dunaújvárosi hivatásos tűzoltók irányításával a kunszentmiklósi önkormányzati és a szalkszentmártoni önkéntes tűzoltók vettek részt. A rajok egy propánbutángáz- és egy másik palackot kivittek a melléképületből, utóbbit visszahűtötték. A tüzet habosított sugarakkal oltották el, az épületet kéziszerszámokkal megbontották. Egy időre az eset kétszáz méteres körzetében élőket elzárkózásra szólították fel – közölte a katasztrófavédelem.

tűzeset, kék hír, melléképület
Illusztráció
Fotó: Shutterstock

Frissítés (07.50):

Feloldották az elzárkóztatást annak a kunszentmiklósi épületnek a környékén, amely a Szent Flórián utcában gyulladt ki. A korlátozás hat ingatlanban huszonöt embert érintett. A beavatkozásban a dunaújvárosi hivatásos tűzoltók irányításával a kunszentmiklósi önkormányzati és a szalkszentmártoni önkéntes tűzoltók vesznek részt. A rajok egy propánbutángáz- és egy másik palackot kivittek a melléképületből, utóbbit tartályt visszahűtötték. A tüzet habosított sugarakkal oltják, az épületet kéziszerszámokkal megbontották.

Korábban írtuk:

Kigyulladt és teljes terjedelmében ég Szent Flórián napján egy hétvégi ház Kunszentmiklóson, a Szent Flórián utcában. A százötven négyzetméteres lakóházhoz épített melléképület – amelyben a tulajdonos tájékoztatása szerint hegesztéshez használt palackok is vannak – tüzét a helyi önkormányzati tűzoltók két vízsugárral, teljes légzésvédelem mellett kezdték oltani. Az eset kétszáz méteres körzetében élőket elzárkózásra szólították fel – írja a katasztrófavédelem.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában