Showműsor

2024.05.16. 07:30

Ördögmaskarát öltött magára a kecskeméti játékos, nyert is a Zsákbamacskában

Szerda este a TV2 Zsákbamacska játékában újabb kecskeméti nyertesnek gratulálhatott Marics Peti és Pető Brúnó. Kertész Chanelnek ez volt az első tévés szereplése, fantasztikus élményekkel távozott a stúdióból.

Sebestyén Hajnalka

Kertész Chanel a játék kapcsán elmondta: már több alkalma lehetett volna, hogy szerepeljen tévés vetélkedőben, de ez volt az első, amire igent is mondott.

TV2, Zsákbamacska, vetélkedő
Kertész Chanelnek ez volt az első tévés szereplése, fantasztikus élményekkel távozott a stúdióból.
Forrás: TV2

A Zsákbamacska formátuma, a szerencsén alapuló győzelem és természetesen a műsorvezetők – Marics Peti és Pető Brúnó – személye nagyon motiváló volt számára. Örül, hogy játszhatott és természetesen a nyereménynek is lesz helye. A vidám játék során végül 600 ezer forintot nyert, melyet két kislányára költ majd. Egy balatoni nyaralásban gondolkozik.

Chanel a játékban ördögmaskarát öltött magára. A nagyobb kislánya révén az ördögjelmez megmaradt az ovis halloweeni partiról, így nem is volt kérdéses, hogy minek öltözzön be. A forgatáson nagyon jól érezte magát, nem gondolta volna, hogy ennyire kedves lesz minden stábtag. Játékosként minden pillanatát élvezte az ott töltött óráknak, a nyeremény mindehhez jött pluszként. Elhatározta, ha úgy adódik, más játékban is próbára teszi majd magát.

Végül elárulta: csak a szűk család tudott arról, hogy játszott a Zsákbamacskában, a nagyobbik lánya pedig alig várta, hogy láthassa édesanyját a tévében.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!