Kecskemét

2024.05.09. 06:50

Tündérszépek: újabb három hölgyet kaptunk lencsevégre – galériával, videóval

A végéhez közeledik a Tündérszépek szépségverseny jelentkezési határideje, hiszen május 12-ig váruk még a nevezéseket. Stábunk addig sem pihen, hiszen szerdán újabb gyönyörű hölgyeket fotóztunk.

Várkonyi Rozália

A Tündérszépek szerdai fotózásán három hölgy állt modellt Kecskeméten.

Lintner Aliz, Tündérszépek, fotózás
Lintner Aliz a Tündérszépek fotózásán
Fotó: Baon.hu

Elsőként Csókás Nikolett érkezett Lajosmizséről. A 26 éves lányt mindig is érdekelte a divat világa. 2019-ben is jelentkezett a Tündérszépek versenyre, és idén úgy gondolta, hogy ismét megméretteti magát. Korábban a Tőserdő Szépe versenyen is részt vett már, így nem volt neki ismeretlen a terep. Niki nagyon szeret kirándulni és a természetben feltöltődni. Női szabó és élelmiszer-, vegyiárúeladó végzettsége van, de nagyon érdekli a modellkedés, ezért szívesen kipróbálná magát a kifutón is, ha lehetősége adódik rá.

Másodjára Ács Henrietta pózolt a kameráinknak. A 18 éves pirtói lányt eddig még nem fotózták, és szépségversenyen sem vett részt, de kíváncsi rá, van-e esélye egy ilyen versenyen. 

Heni a hangulata szerint szokott a hétköznapokon öltözködni és sminkelni. Ha jó kedve van, sminkel és csinosabban öltözik, de ha kicsit szomorkásabb, akkor inkább sportosabb, lazább öltözéket választ. A fiatal lány jelenleg Kiskunhalason jár gimnáziumában és szeretné letenni az érettségit. Szabadidejében szívesen rajzol és szeret a barátaival és a párjával lenni.

Végül pedig Lintner Aliz utazott el hozzánk. A 22 éves halasi lány Szegeden tanul, ahol korábban elvégezte a logisztikai szakot, most pedig kereskedelem és marketing képzésre jár. Alizról megtudtuk, hogy gyerekkorában már részt vett egy szépségversenyen, de úgy gondolta, hogy felnőttként is szeretné kipróbálni magát. Aliz három éve már modellkedik, de úgy gondolta, a Tündérszépek szépségversenyünkön is szívesen részt venne.

 Jelentkezz a Tündérszépek 2024 versenyére!

Idén ötödik alkalommal indította útjára a Mediaworks Hungary Zrt. a Tündérszépek országos szépségversenyt, amelyre már jelentkezhetnek a Bács-Kiskun vármegyében élő, itt született vagy itt tanuló hölgyek.

Saját portfólióval is lehet jelentkezni, de profi fotóssal el is készítjük első saját fotósorozatát annak, aki ezt kéri. Bács-Kiskun vármegye szépségei Csongrád-Csanád, valamint Békés vármegye hölgyeivel versengenek majd a továbbjutásért. A regionális előválogató április 8-án indult. NEVEZZ MIELŐBB, mert a regionális fordulóba legfeljebb ötven hölgy juthat be. A zsűrizés a jelentkezéssel együtt indul!

A cikkben szereplő videó megtalálható a Baon.hu Youtube-csatornáján is.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!