Sport Hírek

2007.05.24. 13:16

Átgázoltak az Univeren

Az idény utolsó hazai összecsapásán a soproni nagyérdemÛ elégedetten konstatálta, hogy Dzunics Braniszlav, a hazaiak mestere a már megszerzett kilencedik hely ellenére Ûzte-hajtotta csapatát.

-

A kaposváriak mentek is becsülettel, s tizenöt perc elteltével már húsz ponttal vezettek a rohanásban hamar elfáradó kecskemétiek ellen. A második félidÕre csak egy nyitott kérdés maradt: megdobja-e a száz pontot búcsúzóul a hazai egylet. Nos, ez nem jött össze a Kaposvárnak, de így is könnyedén hozták a kötelezÕ gyÕzelmet. Az Univer KSE a 10. helyen végzett ebben a bajnoki évadban. 

Átgázolt rajtunk a Kaposvár. Sajnos, néhány játékosom nem látott a nagyképÛségtÕl…  – mondta Forray Gábor, a 10. helyen végzett Univer KSE megbízott vezetÕedzÕje a mecscset követÕen.

***
A kaposvári találkozóval egy idÕben a Szolnok a Pécset verte 62–51-re, míg a Körmend a Falcót 89–78-ra. Ezzel eldÕlt, hogy Szolnok–Körmend párharc lesz az NB I-es férfi kosárlabda fináléjában.  

 

  

Címkék#sport

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!