Közélet

2007.05.04. 18:37

Bűnmegelőzési akció Kecskemét belvárosában

Kecskemét központjában hívták fel ismét a rendőrök az ott parkoló autósok figyelmét arra, hogy ne hagyjanak értéket látható helyen a személygépkocsijukban. (Néhány hete, 2007. április 3-4-én – mint akkor hírt adtunk erről -, néhány kecskeméti bevásárlóközpont parkolójában már rendeztek ilyen akciót.)

Noszlopy

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya, valamint a Kecskeméti Rendőrkapitányság Bűnmegelőzési és Áldozatvédelmi Csoportja munkatársai ma (péntek) délután az Alföld Áruház és a művelődési központ között jelentek meg.

A program keretében a rendőrök - megkülönböztető a mellényben - a parkolóban lévő gépjárművek közül sárga, kör alakú matricával, jól látható módon megjelölték azokat, amelyekben látható helyen értéktárgy maradt. A megjelölt gépjárművek tulajdonosait a rendőrök megvárták és tájékoztatták azokról a veszélyekről, melynek figyelmetlenségük miatt kitették járművüket, illetve vagyontárgyaikat.
        
Az akció ideje alatt a parkoló mellett felállított sátorban kivetítő segítségével gépkocsi feltörések helyszínein készült fotókat tekinthettek meg az érdeklődők.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!