Hírek

2007.05.04. 10:29

Milánóban már a visszavágás a téma

A Milan 3-0-ra nyert a Manchester United ellen a labdarúgó-BL elődöntőjének visszavágóján, így története 11. fináléjára készülhet a legrangosabb európai kupában. A másik ágon az FC Liverpool jutott a döntőbe, mivel büntetőpárbajban legyőzte a Chelsea-t. Gerrandék ezzel három szezon alatt másodszor jutottak a sorozat fináléjába.

BAMA

A két csapat a 2005-ös sorozatban is egymás ellen vívta a mindent eldöntő találkozót, amely óriási meccs volt. Emlékezetes, hogy Carlo Ancelotti tanítványai a szünetben már 3-0-ra vezettek, ám az angolok egyenlítettek, és végül büntetőkkel elhódították a trófeát. - Az isztambuli döntő még mindig élénken él a szívünkben. Amikor a Liverpool kedden legyőzte a Chelsea-t, néhány játékoson láttam, hogy ez pluszmotivációt jelent nekik - nyilatkozta Adriano Galliani, a Milan alelnöke.

- Az első félidőben egy olyan Milant láttam a pályán, amelyik irányításom alatt még sosem játszott ilyen jól. A védekezésünk és a támadásunk is egyszerűen hibátlan volt - mondta Carlo Ancelotti, aki 2001 novemberében vette át az olasz csapatot. - A mai Milan a játék minden elemében felülmúlt minket. Az elmúlt hetekben sok fontos mérkőzésünk volt, így a kulcsjátékosokat nem tudtam pihentetni. Ez meg is látszott a teljesítményükön - fogalmazott Alex Ferguson, a MU edzője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!