Közélet

2007.04.26. 12:50

Happy Kend? - Véget ért a mulatozás a GAMF-on

Véget ért a három napos rendezvény, a GAMF Napok. Aki ott volt, biztosan jól érezte magát, aki nem, az meg várhatja izgulva a következőt. Mert reméljük, lesz következő.

csenki

[caption id="" align="alignleft" width="200"] Ilyen buliban nem csak a dzsamping volt bandzsi
[/caption]A harmadik napon aztán volt zajgás bőven. Kiderült, van élet a nagysátoron túl is. És innen is. A nagyban voltak ugyanis a koncertek, a kicsikben meg az egyéb érdekességek. Foci és autó szimulátorok, az egyikben, henna a másikban, de a csúcspont a házasságkötő sátor volt. Ott ugyanis, ahogyan telt a nap (s fogyott az alkohol), egyre forróbb lett a hangulat. Sorban álltak a házasulandók, akik közt még olyan fiú is akadt, aki nőt kívánt feleségül venni. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy az a fiú, aki meg nem nőt, az nem fiút, hanem egyebet. Például egy telt Borsodit, vagy éppen egy lapos üveget.

Mi a koncerteket illeti, minden a papírforma szerint zajlott. Elsőként a HangOver csapott a húrok közé, akiket a közönség java inkább a sörpadokon ülve figyelt. Pedig jó kis műsort produkáltak.

[caption id="" align="alignright" width="200"] Ugye mondom?
[/caption]Őket a hírhedt Szasza hírhedett csapata, a Zorall követte, aki, mint köztudott, a gyanús slágerekre specializálódva zúznak, teljesen sajátok stílusban, és őrjítő tempóban. A közönség gyarapodott a színpad előtt, de a sörpadok sem ürültek. Folyamatosan érkezett ugyanis az utánpótlás.

Ez nem csoda, hiszen a nap csúcspontjaként Hooligans lépett a hangfalhegyek közé. Jó kis műsor volt, semmiben nem különbözött a már megszokott huligános buliktól. Értem ez alatt, hogy nem egy csarnok, focipálya, hanem egy főiskola udvarán felállított sátor volt a helyszín. R-go: Csipáék rendesen zúztak, nem éreztették, hogy jöhetett volna több rajongó is.

Pedig jöhetett volna. Nem csak rajongó, általános érdeklődő is. És nem csak a végső koncertre. Hiszen a szervezők mindent megtettek, hogy minden flottul zajoljék. Színes programokkal rakták tele a három napot. Gratula nékik.

Azt meg csak remélni merem, hogy a főiskolások azon részét, aki nehezen indul be bármire, sikerül valahogy kimozdítani a nihilből. Üzenjük a szervezőknek: Ne adják fel. Beszélgessenek azokkal, akik ott jártak, és majd ők elmondják, hogy érdemes újra próbálkozni.


A gamfos házasságkötés módozatai:

[caption id="" align="alignleft" width="200"] Meglepő: nővel
[/caption][caption id="" align="alignleft" width="200"] Mámorító: laposüveggel
[/caption]
[caption id="" align="alignleft" width="200"] Izgalmas: többen
[/caption][caption id="" align="alignleft" width="200"] Habozás nélkül: sörrel
[/caption]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!