Vélem-én

2007.04.23. 08:41

Ifjú akrobaták a lepedőn

Ó, be sokszor gondolkodtam azon, mi lesz, ha lányom és fiam felnő. Megérnek és beérnek. És megjön a szexuális étvágyuk. Mert egy fiúnál még büszke is az apa, amikor hódításairól mesél. De egy lánynál aztán más a helyzet. A fiút bátorítani kell, a lányt meg félteni. (Mondom én, az apjuk.) De egy közös bennük: mindkettőnek szüksége van a szülői segítségre.

csenki

A „hogyan” már nem kérdés, de a védekezés? Többféle módja van. Egyik a támadás. De az nem tartozik ide. Másik a nem engedés. Az meg nem túl izgalmas. A többit meg, gyermekem, majd ráérsz megtudni akkor, amikor odakerülsz! – sóhajt fel a legtöbb szülő. Csakhogy gyermekük már túl van rajta.

Védekezés! – kiált fel anya és apa, és rádöbbennek, számukra már csak a hátvédsorban van hely. Az ifjú csatárok már támadásba lendültek, azt gondolják, nem kell segítség. Ám amikor a gólya bekacsint, mégis a hátvédeké lesz a főszerep.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában