Hírek

2007.04.22. 14:44

Nyakó legotrombább nyilatkozata?

Fideszes céget sejt az MSZP a hódmezővásárhelyi mentős halál mögött

BAMA

Várhegyi Attila, a Fidesz korábbi pártigazgatójának cége tanácsolta Lázár János hódmezővásárhelyi polgármesternek, hogyan kommunikálja a mentőben meghalt mindszenti beteg ügyét - állítja az MSZP szóvivője. Nyakó István szerint Várhegyi cége 27 millió forintért adott tanácsokat a fideszes vezetésű önkormányzatnak.

"Az elmúlt időszak legotrombább nyilatkozatának" minősítette Nykó szavait Szijjártó Péter, a Fidesz szóvivője, aki azt javasolta a szocialista politikusoknak, hogy inkább látogassanak el néhány kórházba és szembesüljenek azzal a "káosszal és pusztítással, amit ott okoztak felelőtlen, hazug politikájukkal".

Várhegyi Attila a Magyar Rádiónak azt mondta: a politikával évekkel ezelőtt szakított, a vállalkozás a sajátja, a párthoz nincs köze. Az pedig, hogy sok fideszes helyhatóság van a megbízói között, elmondása szerint korábbi kapcsolataiból adódik.

-->

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!