Közélet

2007.04.20. 22:17

Meghalt a kórházban a gyilkos

Meghalt a 49 éves helvéciai férfi, aki ma (pénteken) délután megölte az élettársát és az asszony nővérét egy kecskeméti fodrászüzletben.

Noszlopy

A rendőrségtől kapott tájékoztatás szerint 21 órakor életét vesztette a gyilkos a megyei kórházban. Az öngyilkosságot megkísérelt férfit egyébként egy Lada Nivában találták meg a Mátis Kálmán utcai garázssoron: a lövedék a halántékán hatolt be és a másik oldalon távozott. A sérült állapota reménytelen volt, és néhány óra múlva meghalt a kórházban.

Helvécián értetlenül fogadták a Sport utca lakói – itt élt a férfi és az asszony – a szörnyű dráma hírét. A pár csendes, zárkózott életet élt. A férfi, foglalkozását vadász volt, és kifejezetten nyugodt embernek ismerték a szomszédok. Az ügyben nyomozó rendőrök most a helvéciai lakásban tartanak házkutatást: ott remélnek választ arra, hogy mi lehetett a ma délutáni kecskeméti vérfürdő kiváltó oka.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!