Közélet

2007.03.31. 08:51

Nagy mennyiségű drog a zárkában?

Drog, sikkasztás, üdülőkifosztás. Színes az elmúlt 24 óra rendőrségi krónikája.

-

Péntek kora délután a Kecskemét Mátyási utcai Büntetésvégrehajtási Intézetben zárkaellenőrzés során 130 db fehér és rózsaszín tablettát, valamint 20 üvegampullát találtak, melyekről feltételezhető, hogy kábítószer.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság sikkasztás miatt indított eljárást egy 32 éves helyi férfi ellen, aki az elmúlt hét második felében áruvásárlás és gázolajvétel okán több alkalommal - összesen 1 millió forint - készpénzt vett fel egy Kft. házipénztárából, azonban kiderült, hogy tényleges árumozgás nem történt, a gyanúsított hamis számlákkal akart elszámolni.

Soltvadkerten egy üdülőbe törtek be ismeretelen tettesek. A betörést ugyan tegnap vették észre, de már 2004 nyara óta nem járt ott a tulajdonos, így nem tudni, mikor vitték el a hiányzó gázkazánt, a fűtőtesteket és a csaptelepeket.  A kár kb. 500 000 forint.  

Péntek délelőtt 10 órakor meghalt az a 37 éves uszódi férfi, aki március 28-án lakása pincéjében egy disznófejbelövő-eszközzel öngyilkosságot kísérelt meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!