Hírek

2007.03.30. 12:09

Előzetesben a tokaji rablás két gyanúsítottja

Előzetes letartóztatásba helyezték az egy halálos áldozatot követelő tokaji rablás két, már őrizetben lévő gyanúsítottját: a pénzszállító autó sofőrjét és a vele együttműködő három elkövető egyikét.

BAMA

A pénzszállító autó életben maradt kísérőjéről szerdán jelentette be Borsod megye rendőrfőkapitánya, hogy már gyanúsítottként veszik számításba a nyomozásban. Kökényesi Antal ugyanakkor azt is közölte, hogy a férfivel összedolgozó három elkövető közül az is rendőrkézen van már, aki azzal vett részt a bűncselekményben, hogy Miskolcról figyelte az eseményeket. A két másik, egyelőre még szökésben lévő tettest, Hajdú Rolandot és Somogyi Krisztiánt körözik.

Elfogásuk érdekében fejenként 500.000 forint nyomravezetői díjat tűztek ki. A pénzszállító autót kedden Tokaj térségében rabolták ki, az egyik pénzkísérő belehalt a bántalmazás során elszenvedett sérüléseibe.
(MTI)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!