Sport Hírek

2007.03.29. 12:18

Két pontért utazik Dorozsmára a Delfin

Ma este Kiskundo-rozsmán szerepel a Delfin KC NB I/B-s férfi-kézilabdacsapata. Előrehozott bajnoki ez a hét végén esedékes huszadik fordulóból.

R. I.

Az utóbbi időben langyos, edzőmeccs szagú találkozókhoz szokott kecskeméti gárdára ezúttal valószínűleg kemény kétszer harminc perc vár Dorozsmán. Hogy miért? – arról Száva Flórián, a Delfin vezetőedzője beszélt:

– A rutinos és a fiatal tehetségek csapata a Szeged-Dorozsma. Avar György játékos edző kollégám válogatottbéli tapasztalattal is rendelkezik: sok-sok, élvonalban lejátszott találkozón edződött. A Pick Szeged fiataljai pedig kettős igazolással szerepelnek a csapatban. Lele Ambrus fia, Ákos, valamint Kiss Olivér a jövő reménysége, de már bebizonyíthatták tehetségüket az NB I-ben is. Ettől függetlenül számunkra csak a győzelem lehet az elfogadható eredmény. Játékosaim nagyon motiváltak, alig várják már az éles meccset. A szerdai edzésen szakadtak a mezek, vagyis mérkőzésszerűen zajlott az egymás közti játék, de természetesen teljesen sportszerű körülmények mellett. Jó játékot és győzelmet remélek Dorozsmán! – mondta  Száva Flórián.

A két csapat őszi találkozóját a Kecskemét nyerte 27–19 (14–9)-re. A hazaiaknál Basaric nyolc gólt lőtt, az ellenfél legeredményesebbje, a már említett rutinos, negyvenhárom éves játékos edző Avar György, hatszor talált a kapuba. A viszszavágó ma 18 órakor Szeged-Dorozsmán.

Címkék#sport

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!