Sport Hírek

2007.03.26. 16:48

Asztalitenisz minden mennyiségben

Az I. Magyar Köztársaság 2007. évi országos ifjúsági csapatbajnoksága került megrendezésre Budapesten 2007. március 25-én a BVSC asztalitenisz csarnokában.

F. M.

A Kecskeméti Spartacus Sportkör férfi szakosztálya két csapattal képviseltette magát a versenyen. Az első csapatban Palatinusz Martin, Fodor Márk, és Fodor Máté szerepelt, de a sorsolás szeszélyeként a BVSC I. csapata volt az ellenfél, akitől 4/1-es vereséget szenvedtek. A második csapatunkban Dézsi Krisztián, Pap Gergely, és Nagy Róbert összeállításban játszottak, a Szegediek első csapatától szenvedtek 4/0-s vereséget.

II. 2007. évi ifjúsági Diákolimpia igazolt versenyzők részére.
2007. március 25. BVSC asztalitenisz csarnok.

Palatinusz Martin a nyolc közé jutásért szenvedett vereséget így a kilencedik helyet szerezte meg. Fodor Márk és Fodor Máté az öt fős csoport küzdelmek során két győzelmet szerzett, ami a továbbjutáshoz nem volt elegendő.

A versenyen a fiatal Perei Gergely (Wink AC) diadalmaskodott, aki még serdülő korosztályhoz tartozik, Palatinusz Martin párja a serdülő és ifjúsági versenyek során, vegyes párosban Madarász Dórával indult a felnőtt Magyar Bajnokságon.

Címkék#sport

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!