Közélet

2007.03.11. 09:05

Őrizetben a solti baleset okozója

Alkalmi lopások, alkalmi tolvajok, rossz alkalmak, elfogott zsiványok. Rendőrségi híreinkből minden kiderül.

-

Alkalmi lopás módszerével szombaton elloptak egy Tiszakécske-Tiszabög alatti lakásból 365 ezer forint készpénzt.
 
Harminchét malacot vittek el szombatra virradóra ismeretlen személyek a Borotai Serséshús Zrt. záratlan sertés óljából. Az állatok értéke körülbelül 555  ezer forint.
 
A kiskőrösi rendőrség keresik azt a tettest, aki szombatra virradóra egy soltvadkerti boltból dohányárút és szeszesitalt lopott el körülbelül 400  ezer forint értékben.
 
Szombat reggel a rend őrei elfogtak és őrizetbe vettek egy 50 éves keceli férfit, aki ellen a Hódmezővásárhely Városi bíróság elfogatóparancsot bocsátott ki okirattal visszaélés vétségének megalapozott gyanúja miatt.
 
A kalocsai rendőrkapitányság őrizetbe vette azt a 21 éves solti férfit, aki március 10-én 01.00 óra körül Solt külterületén közlekedési balesetet okozott, melynek során két utasa, egy 22 éves dunaegyházi nő és egy 28 éves solti férfi életét veszette. Gyanusítotti kihallgatása a halálos közúti baleset gondatlan okozása vétségének megalapozott gyanúja miatt megtörtént.

Címkék#krimi

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!