Közélet

2007.03.09. 17:10

Orvosok ellen nyomoz a rendőrség Baján

Bajai orvosok ellen tett a napokban feljelentést egy édesapa. Úgy véli, hogy ok nélkül vették ki a kisfia vakbelét, ráadásul a bajai kórházban történt gyógykezelés közben maradandó egészség károsodást szenvedett a kis beteg.

Noszlopy

A kisfiúnál még 2006. július 17-én észlelték a különös betegséget, ezért a szülők előbb a gyermek háziorvoshoz, majd a bajai kórházhoz fordultak. Itt vették ki a 12 éves kisfiú vakbelét, de az állapota nem javult, sőt rosszabb lett. Ezért a szülők a saját felelősségükre, saját autójukkal átszállították Pécsre. Itt a Gyermek-egészségügyi Központban történt vizsgálat után azonnal úgy döntöttek, hogy mentőhelikopterrel kell budapesti szakklinikára vinni a kisfiút.

Az édesapa úgy véli, hogy a bajai kórházi kezelés időtartama alatt fia maradandó egészség károsodást szenvedett. Ezért biológiai műbillentyű és pacemaker beépítésére volt szükség. Foglalkozáskörében elkövetett gondatlan veszélyeztetés megalapozott gyanúja miatt rendeltek el nyomozást, ismeretlen tettes ellen, a feljelentés alapján, Baján.

Noszlopy -->

Címkék#krimi

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!