Sport Hírek

2007.03.09. 09:51

Kezükbe vehetik a sorsukat

Bár a meccs esélyese a székesfehérvári gárda, a Kiskunhalas NKSE nem statisztaszerepre készül a mai bajnokin a Cornexi ellen. Az esetleges bravúrral a csapat bebiztosíthatná rájátszás előtti 6. helyezését.

S. I.

A feladat nem könnyű, hiszen az edzőváltáson átesett fehérváriak mostanában sikert sikerre halmoznak. Vura József tanítványai utóbbi öt tétmeccsüket megnyerték. Többek között idegenben múlták felül azt a Dunaferrt, melytől a Halas kétszer kikapott az EHF Kupában. Tudja ezt Zsiga Gyula, a kék-fehérek mestere is, aki ennek ellenére bizakodó:

– Ha az ellenfél kulcsembereit sikerül semlegesítenünk, lehet keresnivalónk. Öröm, hogy a balszélső Koroknai Viktóriát váci térdsérülése után nem kell megműteni, így pályára léphet. Várhatóan jó erősítés lesz az anyagi gondokkal küzdő Makótól a héten érkezett irányító, Barna Éva is.
A 18 órakor kezdődő mérkőzést a Sport1 tévé is közvetíti.
Meglehetősen sűrű a KNKSE programja. A lányok jövő szerdán a Debrecent fogadják a Magyar Kupa negyeddöntőjében. A tét ott sem kicsi: ha a Halas bejut a legjobb 4 közé, biztosítva lesz a jövő évi nemzetközi kupaszereplés.

S. I. -->

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!