Sport Hírek

2007.03.05. 10:22

Három verseny, két érem

A Balatonfüreden rendezték meg a Kadett Országos Bajnokságot, ahol a 115 fős mezőnyben Boronkay Bence, Magyar Dávid és Szabó László képviselte Kecskemétet.

A. B.

László és Dávid kevés győzelme nem volt elég a további versenyzéshez , de Bence 3 győzelemmel biztosította magának a továbbjutást.

Egy idegörlő 7-6-os asszóval sikerült a legjobb 64 közé küzdeni magát.
A 32 közé jutásban egy  sokkal több versenyrutinnal rendelkező békéscsabai versenyző akadályozta meg. Vele szemben 14-15 arányban maradt alul. Végül élete második versenyén a 48. helyen végzett.

Szombaton Budapesten az OSC által rendezett rendbontó (végig körmérkőzésben lebonyolított) felnőtt párbajtőr versenyen -a Roden Kupán- Nagy Zsolt a a második helyet szerezte meg. Gondol Károly Szabolcs a 6., Szalai Tamás pedig a 10. helyen végzett.

Vasárnap a finn bajnokságokon is résztvevő Oláh Zsófia a Finn Junior Párbajtőr Országos Bajnokságon Helsinkiben egészen a bronzéremig küzdötte magát.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!