Közélet

2007.03.03. 10:50

Súlyos baleset Tataházánál - négyen sérültek

Ma (szombat) hajnalban 3.45 óra körül Tataháza külterületén személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt.

-

Az 5503.számú út 1,860 km szelvényében K. Dániel 20 éves bácsalmási lakos az általa vezetett  Opel Astra típusú személygépkocsival ismeretlen okok miatt letért az úttestről, és a menetirány szerinti bal oldali útárokba hajtott, ahol egy fának ütközött, majd onnan továbbhaladva visszatért az útra.

A baleset következtében a gépkocsi vezetője 8 napon túl gyógyuló súlyos-életveszélyes sérülést, míg három utasa közül  egy 18 éves kiskunhalasi lány és egy 22 éves bácsalmási fiatalember, 8 napon túl gyógyuló súlyos valamint egy 21 éves bácsalmási hölgy 8 napon belül gyógyuló könnyű sérülést szenvedett.

A sérülteket a Bajai Kórházba szállították, ahol gépkocsivezetőnél az orvos közepes fokú alkoholos befolyásoltságot állapított meg, ezért esetében vérvételre került sor.

Az eljárást a Bajai Rendőrkapitányságon folyamatban van.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!