Hírek

2007.02.17. 17:43

Elfogták a veszprémi postásgyilkost

Sem megerősíteni, sem cáfolni nem kívánta a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNYI) szóvivője a HavariaPress azon hírét, miszerint a rendőrség elfogta a veszprémi postás rablógyilkosság gyanúsítottját.

BAMA

A férfit azzal gyanúsítják, hogy 2003 és 2005 között hat postást rabolt ki, – többségüket Győrben és Tatabányán –, a veszprémi kézbesítőt pedig agyon is lőtte. A hírügynökség szerint a férfit a NNYI budapesti központjában hallgatják ki, s ezzel egyidőben megkezdődött tatabányai lakásának átkutatása is. Korábbi hírek szerint veszprémi gyilkosság és a móri bankrablás között összefüggés van. Tavaly decemberben a rendőrök a Tatabánya és Tarján között az erdőben – más fegyverek mellett – két AP típusú pisztolyból származó lőszerhüvelyeket találtak. Az egyik pisztolyt a postásgyilkosság idején használták, a másikat pedig a már jogerősen elítélt Kaiser Ede a bankrablás során. A postásgyilkos kézre kerítőjének ígért jutalmat a rendőrség a közelmúltban emelte 10 millió forintra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!