Hírek

2007.02.17. 17:22

Nem lesz kihívója Dávid Ibolyának

Egyedül Dávid Ibolya jelenlegi elnököt javasolja az MDF országos választmánya a párt március 11-i tisztújító országos gyűlésre elnökjelöltnek, határozott a testület tegnapi ülésén.

BAMA

Katona Kálmán, a választmány elnöke elmondta, őt és a Csongrád megyei MDF elnököt, Rezsa Istvánt is jelölték egyes megyék, de mindketten visszaléptek, mert nem érezték elegendőnek a támogatást. A testület döntött tizenegy jelöltről, akik közül az országos gyűlésen választják meg a nyolc elnökségi tagot. Elfogadtak egy vitairatot is, amely a középosztály pártja és a konzervativizmus fogalmait kívánja tisztázni, valamint foglalkozik a két nagy párthoz való viszonnyal, és a következő évek követendő irányvonalával. Az ülésen sem Gyurcsány Ferenc, sem Orbán Viktor évértékelő beszédéről nem esett szó. A márciusi választást követően tisztújításra csak az EP választás után kerül sor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!