Közélet

2007.01.02. 14:55

Számos adószámos számadása, avagy a nagy számok örvénye 1. rész: B-től D-ig

Íme egy újabb sorozat, melyben megyei vállalkozók szólalnak meg, és beszélnek arról, mit hozott a múlt, mit visz a jövő, és hogy meg vannak-e számlázva a napok.

-

Bodó László, a kecskeméti Formont Autó és For-mont Autóház Kft. ügyvezető igazgatója: – Sikerült hoznunk a tavalyi eredményeket. Bár új Renault-modell nem gurult le a  gyártósorról, több típus is frissítésen esett át.  A cég életében 2006 azonban más szempontból is kiemelkedő volt:  nyáron megnyitottuk Dacia-szalonunkat, amely a bemutatóterem mellett egy háromállásos szervizzel és külön átadóval fogadja az érdeklődőket. Egyelőre még csak a benzines és a dízel Logan kapható, de 2007-ben várjuk a kombi változatot is. Az év nagy slágerének pedig az új Renault Laguna érkezése ígérkezik!

Bogdanovics Endre, a kecskeméti Dutker Kft. ügyvezető igazgatója: – Ha jellemeznem kellene az elmúlt esztendőt, az elfogadható jelzővel illetném. A legnagyobb örömet az jelentette, hogy építőanyag-forgalmunk növekvő tendenciát mutatott. 2007-ben azonban stagnálást várok a megszorító intézkedések hatására; szinte mindenkit elgondolkoztat majd, hogy mire és mennyit költhet. Bízom azonban abban, hogy áruházunkat továbbra is mind lakossági, mind a közületi vásárlók bizalommal keresik majd fel.

Boros Gábor, a kecskeméti AS-Nyomda Kft. ügyvezető igazgatója: – Annak ellenére, hogy sok változás történt a cég életében, 2006-ot eredményesnek nevezném. Az esztendő családi téren is sikeres volt. 2007-től egy könynyebb, nyugodtabb évet várok. Remélem: több időm jut az ügyfelekkel való személyes kapcsolattartásra, és a családomra.




Csernák  Sándor, a kecskeméti Honda Csernák Kft. tulajdonosa: – Az autós piacot jellemző csökkenés minket nem érintett. A Honda országosan is, és mi helyi szinten is nagyon szép eredményeket értünk el. A forgalmunk az átlaghoz képest nőtt. A legnagyobb élményem azonban 2006-ban az volt, hogy két unokám is született. 2007 vélhetően a stagnálás éve lesz, bízom abban, hogy forgalmunk ennek ellenére nem csökken.



Dakó Tibor, a kecskeméti Dakó Kft. ügyvezető igazgatója: – Már egy kis ízelítőt kaphattunk abból 2006-ban, hogy mi vár ránk 2007-ben. Az elmúlt esztendő nehéz volt a számunkra, de a költségek lefaragásával hatékony, minőségi munkát produkáltunk. Így lesz ez idén is: keményen kell dolgoznunk azért, hogy eredményesek legyünk a nehéz gazdasági helyzetben is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!