BAON

1 / 36 kép | kép letöltése

Falvak éjszakája volt Jakabszálláson is

2017.05.27 | Sebestyén Hajnalka

A III. Falvak éjszakája rendezvénysorozat jakabszállási állomásán is tartalmas programok várták az érdeklődőket. Az Új Élet sétányán a 2016-ban született 24 baba emlékére elültettek két rózsabokrot, majd a családok fényképezkedtek az emléktábla előtt.(2017-05-27)

A galéria küldése e-mailben

X
Galéria címe:
Falvak éjszakája volt Jakabszálláson is

Biztonsági kód
A fenti képen látható ellenőrzőkód:

*-al jelzett mezők kitöltése kötelező!

Cikk megosztása a közösségi portálokon

X

További galériák

Lángolt az erdő Harkakötönynél

Két-három hektáros területen égett az erdő aljnövényzete Harkakötöny térségében. A kiskunhalasi hivatásos tűzoltók mellett Soltvadkertről érkezett segítség, Kiskunfélegyházáról, Kiskőrösről és Kecskemétről is elindultak a helyszínre.(2017-06-21)

Dió nagyságú jégdarabok hullottak az égből

Múlt hét pénteken is nagy vihar söpört végig Kecskeméten, a mostani jégeső viszont még ijesztőbb méreteket öltött.(2017-06-21)

Halason edzőtáboroznak az a birkózó lányok

A sikeres tavaszi tábor után a nyári edzőtábort is Kiskunhalason tartják az ország legjobb lányserdülő birkózóinak. A házigazda Kertvárosi Általános Iskola kiváló helyszín lesz, ahol a fiatal sportolók technikai tudását tovább tökéletesítsék. (2017-06-21)

Óriási a médiaérdeklődés a halálkamion büntetőperének tárgyalásán

Hatalmas médiaérdeklődés mellett kezdődött meg szerdán a 71 migráns halálát okozó nemzetközi embercsempész bűnszervezet büntetőpere a Kecskeméti Törvényszéken. A díszterem zsúfolásig megtelt fotósokkal, operatőrökkel, újságírókkal.

Vízibivaly bébi a halasiak új kedvence

Jól érzik magukat a vízibivalyok a halasi Csetényi-parkban, ahol kedd reggelre virradóra bővült az állomány, vízibivaly bébi született. Az újszülött patás érdeklődve szemléli a körülötte lévő új világot, bizonytalan lépésekkel próbálja szorosan követni az anyját, ideje legnagyobb részét azonban szopással és a hűvöst adó fák árnyékában alvással tölti. (2017-06-21)

Elstartolt a nemes nedűk fesztiválja

A II. Kecskeméti Barackpálinka és Borfesztivál nyitóműsora kedden a Barátok Templomában a bor- és pálinkarendek megáldásával indult, majd a rendek felvonultak a főtéri színpadhoz, ahol kezdetét vette az ünnepi műsor. (2017-06-20)

Úrnapi körmenet Kiskunhalason

A katolikus egyház vasárnap ünnepli az Úrnapját, amely az oltáriszentség, vagyis Jézus kenyér és bor általi maradandó jelenlétének ünnepe. A pünkösd utáni második csütörtök, a Szentháromság vasárnapját követő csütörtök. Hazánkban pedig az ezt követő vasárnapon van Úrnapja.(2017-06-18)

Áthaladt Kecskeméten az olimpiai láng

Kecskeméten eddig kétszer, az 1936-os berlini és az 1972-es müncheni olimpia előtt haladt át az olimpiai láng. Idén júliusban Győrben rendezik meg XIV. nyári európai ifjúsági olimpiai fesztivált, ennek apropóján ismét olimpiai fáklyával futottak a hírös városban.

Feljutott az NB III-ba a Tiszakécske

Óriási érdeklődés előzte meg a Nógrád megyei és a Bács-Kiskun megyei bajnok NB III-as tagságért vívott osztályozójának a visszavágóját, annál is inkább, mivel egyik megyének sincs NB-s csapata. A párharc végkimenetele visszaigazolta a kécskeiek előzetes magabiztosságát, a Tiszakécske gyakorlatilag már a 14. percben bebiztosította a följutást.(2017-06-17)

Trizoli Jótifuti Egyesület jótékonysági verseny

Szombat délelőtt 10 órakor elrajtolt az ötödik Trizoli Jótifuti Egyesület jótékonysági versenye. Indultak kerekesszékesek, futók, valamint kerékpárosok is. Nem csak a teljes, hanem résztávokra is lehetett jelentkezni. A teljes táv hossza, amelyet lehetett teljesíteni futva, bringával 57 kilométer, az útvonal pedig: Kecskemét - Ballószög - Ágasegyháza - Izsák - Páhi, Kiskőrös. A teljes távra 8 futó jelentkezett, az összes résztvevő száma négy-ötszáz körülire tehető.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | következő »
Megyei Piactér