Közélet

2016.12.04. 21:53

Szükségtelen a sárdobálás

A városi közmehhallgatáson Bálint József polgármester ismertette az elmúlt egy év főbb történéseit, melynek egyik hangsúlyos eleme volt a város pénzügyi stabilitásának megőrzése.

PN

Mint elhangzott: nagyobb beruházásokra - más városokhoz hasonlóan -, azért nem kerülhetett sor, mert az országos pályázatok leállításra kerültek, az uniós ellenőrzések miatt. A paksi atomerőműhöz kapcsolódóan jövőre nyílhat meg az a pályázati forrás, melyre jelentős mértékű túligényt adtak be az erre a lehetőségre kijelölt és az erőmű környezetében lévő 71 település vezetői.

A közmeghallgatáson megjelent csekély számú érdeklődő többsége a lomtalanítással kapcsolatos problémákat vetette fel, továbbá a Szent István út, illetve a Hunyadi utca közötti utcák kétirányú közlekedésre való lehetőségének visszaállítását szorgalmazták, valamint a politikai sárdobálás szükségtelenségére hívták fel a képviselők figyelmét.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!