Kultúra

2016.12.04. 21:45

Japán tehetségek mutatkoztak be

Aomori tehetségei címmel nyílott kiállítás az elmúlt napokban a Hírös Agóra Kulturális és Ifjúsági Központ KIO Diák Galériájában.

PN

A hangulatos improvizatív zene-hullám után Király József és dr. Kriston Vízi József, a szervező Kecskemét-Aomori Baráti Kör elnökei köszöntötték a megjelenteket. Köztük a Kecskemétre nemrég érkezett ifjú naganoi cserediákot: Yuma Adachit is.

Az izgalmas kortárs portrékat és életképeket felvonultató munkákról szerzett benyomásait Patkós László grafikus művész-tanár osztotta meg a jelenlévőkkel. Ezután Kricskovics Zsuzsanna vezetésével az origami kedvelői hajtogatták ünnepi díszeiket, míg Varga Károly mesterszakács vörösbab-  és erdélyi bikapaszuly-krémjei adtak stílszerűen ízes kóstolót A remény receptje című nagyszerű japán-francia-német koprodukciós mozi előtt – tájékoztatta lapunkat Kriston Vízi József, a Kecskemét-Aomori Baráti Kör elnöke. A kiállítás december 20-ig lesz megtekinthető a kecskeméti ifjúsági centrum nyitvatartási idejében.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!