Kék hírek, bulvár

2016.12.04. 20:26

Profi tolvaj pakolta ki az öltözőszekrényeket

A békéscsabai rendőrök fogták el azt a tolvajt, aki november 8-án Kecskeméten is telefonokat és pénzt lopott egy iskolából.

Zs. D.

Mint arról akkor beszámoltunk: a férfi az öltözőkből szedte össze a diákok értékeit. A tolvajról felvételeket készített az iskola biztonsági kamerája, ezeket a rendőrök közzé is tették, kérve olvasóink segítségét Ny. István elfogásához, aki ellen országos elfogatóparancsot is kiadtak.
Mindez a férfit a jelek szerint nem nagyon zavarta, ugyanis december 2-án egy békéscsabai iskolából is ellopott 10 telefont és több tízezer forintot. A békéscsabai rendőrök forró nyomon kezdték meg a nyomozást, pár óra múlva a helyi vasútállomáson el is fogták a tolvajt, és megtalálták nála az ellopott értékeket.

A salgótarjáni férfi – mint az most kiderült – 2016 októberében és novemberében is járt már Békéscsabán, akkor két másik iskolából is lopott mobiltelefonokat. A 43 éves férfit a kecskeméti rendőrök mellett a szerencsiek is körözték. A profi tolvajt a békéscsabai rendőrök őrizetbe vették.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!