Közélet

2016.11.24. 12:14

Előfizetésével okoskarkötőt nyert

Készüljön velünk a karácsonyra! címmel fut a Petőfi Népe ünnepi nyereményjátéka. Az első tíz szerencsés nyertes okoskarkötőt vehet át. Köztük, a nagykőrösi Füléné Gábor Ildikó, aki szerdán kapta meg ajándékát szerkesztőségünkben.

Sebestyén Hajnalka

Ildikó 25 éve olvassa lapunkat, eleinte otthon szüleivel, majd később már saját családjának is előfizette. Fiatal lányként elsősorban a programokat, moziműsort böngészte előszeretettel, ma már ettől sokkal szélesebb körű az érdeklődése. Az aktuális események mellett azonban ma is fordít időt a programsorolóra, hogy tudja, hova mehetne el, ha lenne szabadideje családi teendői mellett.

[caption id="" align="alignright" width="300"] Ildikó boldogan vette át az okoskarkötőt
[/caption]

Eddig még soha nem nyertek a Petőfi Népével, igaz a 90-es években édesanyjával indult a lekvárfőző versenyen, ahol másodikak lettek. Az okoskarkötőnek nagyon örül. A napokban a sógornőjével beszélgettek éppen az okoskarkötőkről, aki nagyon dicsérte. Ildikó így alig várja már, hogy maga is megtapasztalja minden előnyét a kis készüléknek.

Játékunk december 16-ig folytatódik, a következő hetekben további értékes tárgynyereményeket és vásárlási utalványokat sorsolunk ki előfizetőink között. A nyertesek névsorát szombaton közöljük a Petőfi Népében.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!