Gazdaság

2016.10.21. 16:53

Köszöntötték az 50 ezredik látogatót

Christian Wolff, a Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft ügyvezetésének elnöke köszöntötte a kecskeméti autógyár 50 ezredik látogatóját pénteken. A szerencsés, vajdasági gyárlátogató pólót és modellautót kapott ajándékba.

Koós Kata

Fotó: BUS CSABA

Egy zentai csoport tagjaként, a vajdasági Kúla városából érkezett gyárlátogatásra Szolda József, aki a kecskeméti Mercedes-Benz Gyár 50 ezredik regisztrált látogatója lett tegnap. Christian Wolff, a Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft ügyvezetésének elnöke személyesen köszöntötte, és egy Mercedes emblémával díszített pólóval, valamint egy Mercedes-Benz CLA modellautóval ajándékozta meg a szerencsés nyertest.
A vállalat 2013 szeptembere óta az ingyenes gyárlátogatási program keretében naponta 3, maximum 40 fős látogatói csoportot fogad, akik bepillantást nyerhetnek az autógyártás legmodernebb technikáiba. A látogatók az adminisztrációs épületek mellett megtekinthetik a présüzemet, valamint a karosszéria- és összeszerelő üzemet.

– Fantasztikusan tetszett a gyártás technológiája és a dolgozók biztonsága. Nagyon szép és lenyűgöző volt az egész. Az ajándékoknak nagyon örülök. A pólót biztosan hordani fogom, az autó pedig megy a kollekciómba: 14 évig ugyanis ralliztam, ezalatt 76 serleget kaptam. Az autónak a serlegek között lesz a helye – árulta el Szolda József.

Az ünnepség keretében a gyárigazgató az 50 ezredik látogató mellett a látogatásvezetőket is köszöntötte: a dolgozókat virágcsokorral ajándékozta meg hozzáértésükért és kedvességükért.
– Óriási esemény ez a gyár életében, hiszen bizonyítja, hogy milyen sokan kíváncsiak ránk. Nagyon büszkék vagyunk – fogalmazott ünnepi beszédében Christian Wolff.

 

Címkék#Kecskemét

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!