Közélet

2016.09.21. 10:42

A kórházi fertőzés témakör érdekli legjobban olvasóinkat

A megye egészségügyét érintő legfontosabb kérdésekre lehetett szavazni szerda délutánig. Lássuk a végeredményt!

baon.hu

Véget ért a Mi legyen az újság? platformunk harmadik fordulója. Ezúttal a megye egészségügyével kapcsolatban vártuk kérdéseiket, észrevételeiket, majd a beérkezett kérdésekre szavazhattak olvasóink.

A Miért van, hogy egyre több és több ember kap el fertőzést a kecskeméti kórházban? kérdésre érkezett a legtöbb szavazat, összesen 222, így újságíróink ennek a témának fognak útána járni.

A Miért kell hónapokat várni egy vizsgálatra, mikor rajtam kívül senki nem volt az adott napon! Ha fizetek akkor viszont rögtön van időpont! kérdés is sokakat érdekelt. 151 voks érkezett a témára.

A harmadik helyen a Mikor lesz újra rtg gép/vizsgálat Kiskunfélegyházán, ugyanis 10 hónapja csak mobil eszköz van kis kapacitással? kérdés végzett összesen 48 szavazattal.

A következő két hétben újságíróink feldolgozzák a győztes témát.

Hogyan is működik ez az egész?

1. kör: Mondja meg, mit kérdezzünk - elő az ötletekkel!

Ebben az időszakban várjuk olvasóink javaslatait arra, hogy mivel foglalkozzon, mit írjon meg az újság. Lehet ez bármi, amire kíváncsi, de nem talált még választ rá, vagy amiről olvasott már (akár nálunk), de többet szeretne tudni, vagy akár olyasvalami, ami bántja, bosszantja, és szeretné, ha segítenénk megoldani – vagy legalábbis megírni – a problémát.

2. kör: Mi legyen a befutó?

Ebben az időszakban szavazásra bocsátjuk az olvasói ötleteket, hogy megtudjuk, melyikre kíváncsiak a legtöbben. Ha tehetnénk, persze mindent megírnánk, de kapacitásunk korlátozott: legjobb beosztásához kérjük olvasóink segítségét. Egy-egy ötlet mellett kampányolni, ismerősöket szavazásra buzdítani ÉR! Győzzön a legjobb!

3. kör: Türelem, dolgozunk!

Ebben az időszakban látszólag nem történik semmi, de a nyugodt felszín alatt örvénylik a munka. Azon dolgozunk, hogy a legtöbb szavazatot kapott témafelvetést minél alaposabban körbejárjuk, minél kielégítőbb válasszal vagy megoldással álljunk elő.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!