Kultúra

2016.09.19. 13:35

Szavalóversenyen emlékeznek Falu Tamásra

Falu Tamás szavalóversenyt hirdet diákoknak a kiskunfélegyházi Móra Ferenc Közművelődési Egyesület, a Kiskunfélegyházi Közgazdasági Szakgimnáziuma és a Petőfi Sándor Városi Könyvtár közösen a költő születésének 135. évfordulója alkalmából.

Vajda Piroska

A versenyre az általános iskolák 7-8. osztályos tanulói valamint középiskolás diákok jelentkezhetnek. A versenyen az általános iskolás diákoknak Falu Tamás: Könyvtár című versét és egy szabadon választott másik verset kell elmondaniuk, szintén a költő életművéből. A középiskolások a Mi a haza? című költeményt és egy szabadon választott művet kell előadniuk.
Az elődöntő szülővárosában, Kiskunfélegyházán a városi könyvtárban lesz november 9-én, szerdán 14 órakor. A döntő november 11-én, pénteken 9 órakor lesz a költő lakhelyén Ócsán, az Egressy Gábor Szabadidőközpontban. A versenyre október 28-áig lehet jelentkezni Félegyházán, a városi könyvtár gyermekbirodalmában, Dobos Matild gyermekkönyvtárosnál.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!