Kultúra

2016.08.29. 12:51

Gazdag program a szüreti fesztiválon

Szeptember első hétvégéjén rendezik meg immár huszonnegyedik alkalommal a Kiskőrösi Szüret és Szlovák Nemzetiségi Napokat Petőfi Sándor szülővárosában.

Barta Zsolt

A programsorozat már csütörtökön elkezdődik. A művelődési házban mutatják be a helyi színjátszók 18 órakor Efrájim Kishon (Kishont Ferenc): A házasságlevél vígjátékát. Pénteken 17 órakor megnyitó a főtéren, borlovagavatás, szüreti mulatság, majd este Zoltán Erika és a The Biebers ad koncertet. Másnap az Alma Együttes zenél 11-től a szabadtéri színpadon, délután bemutatkoznak a helyi tánccsoportok.

Napközben megnyílik a Sztrapacska Udvar, rendeznek kutyaszépségversenyt, veteránautó-kiállítást, majd 17 órakor fellép a The Coquette Jazz Band a szabadtéri színpadon. Az együttest követi a Rumba Gitana koncert. Este 20 órakor Edda - Musical: A kör a Sziget Színház előadásában. Vasárnap 10 órától mazsorettparádé a Petőfi téren, 11-től a Kiskőrösi Tai-Chi Sportklub bemutatója. 13 órától a gyorsasági versenymotorok felvonulása, majd 14 órakor szüreti felvonulás következik. A résztvevők a piactértől indulnak. Este 19 órakor a Miskolci Illés Emlékzenekar ad koncertet a szabadtéri színpadon, 21 órakor tűzijáték.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!