Sport Bács-Kiskun

2016.08.22. 14:14

Dobogón az íjászok

Negyedik állomásához, Kétegyházához ért a Kiskunfélegyházáról kezdeményezett és vezényelt Történelmi Íjász DAR versenysorozat.

Sebestyén Hajnalka

A Koppány csapat szépen szerepeltek. Csáki Laura második helyezést szerezte meg, így a bajnokságban megőrizte második helyét. Ifjú Lovas Ferenc 9. helyet szerezte meg, ezzel a bajnokságban a 8. helyen áll. Csitári Nóra 4. lett, a bajnokságban 6., Dongó Anita 7., Kurucz Orsolya 9. lett. Bajnokságban fordított sorrendben állnak. Keserű Szilvia a 4. helyen zárta a fordulót, a bajnokság vezet. Felnőtt férfi kategóriában Szeibert Imre pontja 9. helyre volt elég, bajnokságban azonban a 3. helyen áll. Szólya Imre 8. lett, Csányi József 14. Előbbi 13., utóbbi 7. az összetettben. Kiss János a 3. helyen zárta a versenyt, de stabilan őrzi 2. helyét a bajnokságban. Boldog Bence 6. lett, összesítésben szintén 6.

Vadász reflexíj kategóriában Bense László magabiztosan első lett. Stabilan őrzi előkelő első helyét az összesítésben is. Dinnyés Gyula 3. lett, összesítettben a 2. helyen áll.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!