Sport Bács-Kiskun

2016.08.22. 13:52

Vereség a Dabas otthonában

A 2016/2017-es bajnoki szezonra készülő KTE-Kisokos kikapott a második felkészülési meccsén. Ocsovai Zsolt edző nagyon csalódott volt a találkozó után.

Borbély Károly

Az első felkészülési meccsén győzött – a PLER-t verte szerdán 28–26-ra –, a másodikon viszont kikapott  a KTE-Kisokos NB I/B-s férficsapata. A hírös városik pénteki ellenfele a velük azonos osztályban, de nem a Keleti, hanem a Nyugati csoportban szereplő Dabas volt. A kesport.hu beszámolója szerint a Pest megyeiek otthonában játszott találkozó első félidejében hozta az elvárt produkciót a KTE. A  második etapban azonban megtorpant a kecskeméti társaság, és nem tudták felvenni a versenyt a dinamikusabban játszó hazaiakkal szemben, és a végén nagy különbségű vereséget szenvedtek.

Dabas–KTE-Kisokos 31–21 (14–13)

A Kecskemét gólszerzői: Horváth A. 1, Milovits 1, Horváth V. 1, Bujdosó 3, Éliás 2, Kátai 6, Szabó B. 1, Miss 2, Árokszállási 2, Csuzi 2.
– Nehéz mit mondani egy ilyen meccs után, csalódott vagyok nagyon. Az első félidőben jól mozgott a társaság, viszont a másodikban lélektelenül játszottunk. A fáradtság természetesen elfogadható indok lenne, de úgy gondolom, hogy a látottakat ez sem magyarázhatja teljes mértékben. Rendet kell tenni a fejekben, remélem jókor jött a pofon, s mindenki helyre teszi ezt a vereséget a hétvégén – mondta Ocsovai Zsolt, a KTE edzője.
A kecskeméti gárda a legközelebbi felkészülési meccsét szerdáb vívja, 19 órától a Békés otthonában lép pályára.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!