Kék hírek, bulvár

2016.08.22. 12:54

A szomszédot gyanúsítja a rendőrség a gyilkossággal

A rendőrségi gyanú szerint a kiskunfélegyházi K. Mihály úgy megverte a szomszédját, hogy a férfi később belehalt sérüléseibe.

baon.hu

Az 59 férfi holttestét múlt csütörtökön találták meg a félegyházi tanyájának udvarán. A helyszíni és halottszemle elsődleges adatai alapján nem volt egyértelmű, hogy a férfi halálát idegenkezűség okozta, ezért a Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság közigazgatási hatósági eljárást indított a haláleset körülményeinek tisztázása céljából. Az eljárás során kirendelt igazságügyi orvosszakértő megállapításai alapján viszont az 59 éves férfi bűncselekmény áldozata lett – közölte hétfőn a rendőrség.

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya az ügyben halált okozó testi sértés gyanúja miatt indított büntetőeljárást. A nyomozás adatai szerint előző éjszaka a szomszédja bántalmazta a sértettet, ez okozhatta a halálát.

A nyomozók pénteken délután őrizetbe vették az 59 éves K. Mihályt, aki gyanúsítotti kihallgatásakor tagadta a bűncselekmény elkövetését. Vele szemben a nyomozási bíró hétfőn lakhelyelhagyási tilalmat rendelt el.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!