Kék hírek, bulvár

2016.08.22. 09:34

Nem segített a szerb sofőr

Visszapillantók csapódtak össze még július 18-án az 5402-es úton. A balesetben egy magyar sofőr megsérült, mert a fülkébe csapódott a sérült tükör. Az ütközésben résztvevő másik sofőr segítségnyújtás nélkül elhajtott.

police.hu

Július 18-án az 5402-es számú úton egy szerb tehergépkocsi visszapillantó tükrével menet közben eltalált egy szerb sofőr egy szemből érkező teherautót. A magyar rendszámú jármű visszapillantó tükre az ütközés következtében a fülkébe csapódott és eltalálta a sofőrt, aki az orvosszakértői vélemény szerint nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.
 
A gyanúsított ezt követően megállt járművével, azonban a teherautóból nem szállt ki és rövid időn belül elhajtott a helyszínről, mielőtt meggyőződött volna arról, hogy valaki megsérült-e a balesetben.


 
A rendőrkapitányság munkatársai a bejelentést követően rövid időn belül beazonosították a feltételezett elkövetőt, aki kihallgatásán beismerte tettét.
A rendőrök az eljárást a napokban befejezték, a nyomozás során keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldték a Kiskunhalasi Járási Ügyészségnek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!