Kultúra

2016.06.24. 12:15

Folytatódik a fesztivál

Pénteken folytatódik a Kecskeméti Barackpálinka és Borfesztivál a főtéren.

S. H.

A Luca szökőkútnál 14-19 óráig Piknik Péntek lesz, pokrócos flashmob rekord kísérlettel, jóga és relaxációs foglalkozással, zenével, játékkal. A színpadon 18 órától a Guruló cirkusz mutat be interaktív bábelőadást, 19 órától Univer Tánczos Péter Népzenei Egyesület citerásai, majd a Suttyomba zenekar, Jugglers of the Village tűzzsonglőrök, Radics Sándor mestercimbalmos lép színpadra.

Szombaton 11 órakor színpadon a Jambóza Bábcirkusz. 17 órakor lesz a Nagy Koccintás, 17.15-kor Kecskeméti „Barack Szépei” divatbemutató, 18.30-kor Korbiuszi Csomó, 19.30-kor Vien Dans, 20.30-kor Run Over Dogs, 22 órakor a Hírös Hősök Cosplay verseny díjátadója, 22.30-kor Beats of Brass. Az ifjúsági otthonban 16 óratól folyik a Hírös Heroes hősbemutató.
Vasárnap a magyar válogatott 21 órakor kezdődő meccsét ismét együtt izgulhatják végig a fesztiválózok a színpad kivetítőjénél. Ezért a színpadi programok az alábbiakban módosulnak. 18 órakor Ritmo De La Pampa Duó, Németh Zsolt&Tengeri Attila, 19 órakor Harcsa Veronika és a Bin-Jip koncert, 21 órakor meccs közvetítése, 23 órakor Penge-Benge koncert. A Luca szőkökútnál 18 órakor Csongrádi Béla Káró bűvész interaktív bűvészműsora látható.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!