Kék hírek, bulvár

2016.05.01. 15:15

Halálos baleset: vonat gázolt el egy robogóst Hetényegyházán

Elgázolt egy robogóst egy személyvonat Hetényegyháza közelében, egy fénysorompó nélküli vasúti átjáróban vasárnap délután.

baon.hu

A vasárnap 14 óra 19 perckor elgázolt a vonat egy 21 éves kecskeméti motoros férfit, aki életét vesztette a helyszínen. A vonaton utazó négy ember, köztük a mozdonyvezető, nem sérültek meg. A műszaki mentést a kecskeméti hivatásos tűzoltók végzik, kiszabadították a robogót a vonat alól. Az elsődleges információk szerint a vonat üzemképes maradt, saját erejéből indulhat majd tovább a helyszínelést követően.

[caption id="" align="aligncenter" width="650"] Kattintson a képre, ha meg akarja nézni a galériát! Fotók: Zsámbóki Dóra
[/caption]

 

<!-- Halálos baleset: vonat gázolt el egy robogóst Hetényegyházán Elgázolt egy robogóst egy személyvonat Hetényegyháza közelében, egy fénysorompó nélküli vasúti átjáróban vasárnap délután. baon.hu Kattintson a képre, ha meg akarja nézni a galériát! Fotók: Zsámbóki Dóra -->

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!