Kék hírek, bulvár

2016.02.10. 10:25

Anyósán és annak testvérén állt bosszút a kecskeméti nő

Sok van annak a 26 éves kecskeméti nőnek a rovásán, aki ellen most emelt vádat a Kecskeméti Járási és Nyomozó Ügyészség.

Zs. D.

 A vádirat szerint a 26 éves vádlott Kecskeméten élt férjével, de a házasságuk 2012-től megromlott. A férfi el is költözött a vádlottól és új párkapcsolatot létesített. Ezt a vádlott nem tudta elfogadni, ezért rendkívül rossz viszonyba került férjével és annak családjával.

A kapcsolat megromlása előtt a vádlott anyósa testvérének profilt készített egy internetes közösségi oldalon. 2014 nyarán azonban a vádlott megváltoztatta a jelszót, így a sértett nem tudott belépni a közösségi oldalra. 2014 júliusa és szeptembere között a nő a közösségi oldalon a sértett nevében olyan tartalmakat tett közzé, melyekkel a férje családját becsmérelte. A vádlott ugyanebben az időszakban 45 alkalommal olyan üzeneteket is küldött anyósa mobiltelefonjára, melyekben a családtagjait szidalmazta. Három alkalommal fel is akarta hívni a sértettet annak akarata ellenére.

Az ügyészség közlése szerint 2014. december 8-án, éjfél körül a vádlott öngyilkossági szándékkal gyógyszereket vett be és alkoholt, valamint fagyállót ivott. Az elfogyasztott szerek hatása alatt álló nő beült az autójába és anyósa lakóhelyéhez hajtott. Amikor megérkezett, kétszer szándékosan nekihajtott az anyós autójának, majd elhajtott.
A vádlott a szándékos rongálással anyósának 160 ezer forintos kárt okozott, amely a nyomozás során nem térült meg. Mindkét sértett kérte a vádlott megbüntetését.

A vádlott szabadlábon várja a tárgyalást, őt az ügyészség zaklatás vétségén kívül rongálás vétségével és ittas járművezetés vétségével is vádolja. Bűnössége kérdésében a Kecskeméti Járásbíróság fog dönteni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!