Gazdaság

2016.02.09. 16:47

A Mercedes-gyár bérlakás programot indít dolgozói számára

A Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft. igen kedvezményes áron kínál lakhatást dolgozóinak Kecskeméten, 40 frissen felújított bérlakásban.

Zs. D.

A Kecskemét Homokbánya városrészén lévő lakásokba mind a termelésben, mind az adminisztratív területen dolgozókat várják.
A Téglás utcában 34 kisebb, 43 négyzetméteres lakás és 6, egyenként 51 négyzetméteres összkomfortos, központi fűtéses, beépített konyhával ellátott lakás bérlésére nyílik lehetőség. 

A dolgozók által a lakásokra benyújtott pályázatok elbírálásakor a társasáhaz üzemi tanáccsal egyeztetett szempontok alapján figyelembe veszi a Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft.-nél eltöltött időt, a vállalatnál dolgozó hozzátartozók számát, a pályázó gyermekeinek számát, valamint az állandó lakóhely Kecskeméttől való távolságát. Fontos szempont, ha valaki egyedül neveli a gyermekét.

A Daimler-csoport vállalati kultúrájában kiemelt szerepet kap az egészségvédelem, a prevenció és a sport, ezért a Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft. már kezdetektől fogva sokat tesz azért, hogy a munkavállalók számára vonzó munkaadó, valamint családbarát munkahely legyen. Ezt példázza a tavaly a gyár területén megnyílt  70 gyermekét befogadó Csillag Bölcsőde és Óvoda.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!