Kultúra

2016.02.07. 12:37

Áldást kaptak a családok

Sétával indult el a Házasság Hete programsorozat szombaton Kecskeméten. Az evangélikus templom előtt áldást is kaptak a családok.

baon.hu

Fotó: Zsamboki_Dora

Szombat délután mintegy 50 házaspár gyerekekkel, kutyákkal indult útnak a Vasútkertből az evangélikus templomhoz, majd továbbmentek a Katona József Könyvtárig. A Házasság Hete programsorozat keretében meg is áldották a templom előtt a részt vevőket.

[caption id="" align="aligncenter" width="650"] Fotók: Zsámbóki Dóra
[/caption]

A könyvtárhoz érve Szemereyné Pataki Klaudia polgármester köszöntötte a családokat, majd megnyitották az Érzelem! Érték! Szerelem! című rajzpályázat kiállítását. Később szeretetvendégséggel, kapcsolaterősítő szenvedély- és döntéspróbával és felnőtt társasjátékkal folytatódott a könyvtári programsorozat.


 

<!-- Áldást kaptak a családok Sétával indult el a Házasság Hete programsorozat szombaton Kecskeméten. Az evangélikus templom előtt áldást is kaptak a családok. baon.hu Fotók: Zsámbóki Dóra -->

Címkék#Kecskemét

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!