Közélet

2016.01.31. 14:30

Nyertesünk négy évtizede előfizetője a Petőfi Népének

A Petőfi Népe A havi bevásárlását mi álljuk! című nyereményjátékának e heti nyertese a kecskeméti dr. Molnár István.

Sebestyén Hajnalka

Hűséges előfizetőnk pénteken szerkesztőségünkben vette át nyereményét, a 25 ezer forint értékű vásárlási utalványt. A játékban minden régi és új előfizetőnk automatikusan részt vett, az egyetlen kitétel, hogy érvényes előfizetéssel rendelkezzen. 

Dr. Molnár István 40 éve előfizetője lapunknak, sőt néhány év óta felesége Izsákon élő szüleit ajándékozták meg Petőfi Népével, nekik is járatják a lapot.

– Koránkelő vagyok, így már fél hat körül olvasom a lapot. Előbb átfutom az újságot, aztán a számomra érdekes cikkeket azonnal elolvasom. A feleségem később ébred, így neki már első kézből ajánlom a legjobb írásokat, melyek az ő érdeklődésére is számot tarthatnak. A lap egészét szeretem, különösen a bűnügyekkel, büntetőperekkel kapcsolatosokat. Ez köszönhető annak is, hogy egykoron rendőrként és rendőrfőkapitány-helyettesként dolgoztam, ma pedig nyugdíj mellett ügyvédkedem. Kedvelem a sporthíreket, a megyei történéseket, eseményeket bemutató, valamint az életmóddal, egészséggel kapcsolatos cikkeket is. A Grátisz mellékletben a Kecskemét múltjával foglalkozó Múltidéző sorozatot szintén mindig elolvasom. A Petőfi Népe mellett a Vasárnapi Petőfi Népét is előfizetjük. Ezt a lapot egy az egyben szeretem, kifejezetten színvonalasnak találom. Érdekes eseményeket, életutakat ismerhetek meg belőle.

Molnár István végül elmondta: még soha semmit nem nyert, így nagyon meglepődött. Természetesen nagyon örült lapunk nyereményének. Úgy tervezi, hogy unokáival együtt mennek el vásárolni, közösen költik majd el az ajándékutalványokat.

 

Címkék#Kecskemét

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!