Kék hírek, bulvár

2016.01.18. 13:08

Hátulról ütközött a teherautónak a Porsche

Egy Porsche és egy teherautó ütközött össze hétfőn kora délután Soltvadkert és Kiskőrös között., majd a Porsche egy fának csapódott. Az autóban ketten súlyosan megsérültek, egyiküket a tűzoltók vágták ki a roncsból.

baon.hu

Információink szerint egy Porsche és egy teherautó ütközött össze hétfőn kora délután Kiskőrös és Soltvadkert között. A sportautó hátulról ment neki a teherautónak, majd egy fának csapódott. Az autó egyik utasát a tűzoltók vágták ki a roncsból, őt és az autó másik utasát is súlyos sérülésekkel szállították kórházba a mentők. A teherautóban utazók könnyebb sérüléseket szenvedtek.

A baleset pontos körülményeit a rendőrség vizsgálja.

Korábban írtuk:

Egy gépkocsi az 53-as főútról lesodródott és fának csapódott Soltvadkert és Kiskőrös között. Kiskőrösről a hivatásos, Soltvadkertről az önkormányzati tűzoltók vonultak a balesethez, a beszorult sérültet feszítővágóval kiszabadították és a mentőknek átadták - közölte a katasztrófavédelem. 

A járművet drótkötéllel rögzítették, a forgalmi akadály megszüntetésén folyamatosan dolgoznak. A főút érintett szakaszán félpályás lezárás érvényes.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!