Kék hírek, bulvár

2015.12.06. 09:28

Életét vesztette az elgázolt gyalogos

A kórházban életét vesztette az a 26 éves kiskunfélegyházi fiatalember, akit egy autó gázolt el szombaton este az 5-ös úton, Városföld és Kiskunfélegyháza között.

Zs. D.

Szombaton este elgázolt egy autó egy 26 éves kiskunfélegyházi fiatalembert az 5-ös főúton, Kiskunfélegyháza közelében, az aranyhegyi lakóteleptől nem messze.
Információink szerint a férfi a kecskeméti buszról szállt le. Hazafelé tartott, a buszmegállótól körülbelül két kilométerre lakott. A sötét ruhában lévő férfi át akart szaladni az úton, ám az akkor érkező Opel Astra vezetője csak az utolsó pillanatban vette észre, már nem tudta elkerülni az ütközést.

A 26 éves fiatalember olyan súlyosan megsérült, hogy a kiérkező mentőknek a helyszínen újra kellett éleszteniük. Fél óráig küzdöttek az életéért a helyszínen, végül sikerült annyira stabilizálni az állapotát, hogy kórházba tudták vinni, később azonban a kórházban életét vesztette a fiatalember.

Az autóban utazók nem sérültek meg. A baleset pontos körülményeit és a felelősség kérdését a rendőrség vizsgálja.

 [caption id="" align="aligncenter" width="650"] Galéria (Fotók: Csongrád Hír)
[/caption]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!