Kék hírek, bulvár

2015.11.30. 10:31

Egy bokorban akadtak rá a betörőre

Az egyik gyanúsított elfutott, a másik pedig egy bokor mögé bújt el a kecskeméti rendőrök elől.

baon.hu

Egy állampolgár értesítette a rendőrséget szombaton 19 órakor arról, hogy egy kecskeméti családi háznál feltehetően betörés van folyamatban.
 
A helyszínre percek alatt kiérkező járőrök a bejelentő által elmondott személyleírás alapján azonnal megkezdték a feltételezett elkövetők keresését. Egyiküket az ingatlan területén érték tetten, amikor a házból - két megpakolt táskával a kezében - távozni akart. A férfi a csomagokat eldobva megpróbált elfutni, azonban az egyik egyenruhás utolérte. A kesztyűt viselő 23 éves O. Mihály ruházatának átvizsgálásakor előkerült egy rézcsap, egy csípőfogó, valamint egy fémvágó fűrészlap is.
 
Társát néhány perccel később, a helyszín közelében egy bokor mögött elbújva találták meg a járőrök. A 19 éves F. Tamás addigra már elhagyta a lopott holmikat. Az ellopott akkumulátort és a kerékpárt azonban egy szomszédos utcában megtalálták és lefoglalták a rendőrök.
 
A kecskeméti férfiakkal szemben lopás miatt indult eljárás, szabadlábon védekezhetnek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!