Kék hírek, bulvár

2015.11.30. 06:07

Őrizetben a mátételki emberölés gyanúsítottja

Vasárnap délután elfogták a rendőrök azt a 23 éves mátételkei férfit, akit a csütörtökön holtan talált idős asszony megölésével gyanúsítanak.

Zs. D.

Mint arról beszámoltunk: csütörtökön 13 óra 45 perc körül otthonában hozzátartozói holtan találtak egy 80 éves mátételki asszonyt. A rendőrség azt közölte: a helyszíni szemle elsődleges adatai alapján a sértett halálát idegenkezűség okozta. A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya emberölés bűntett elkövetésének gyanúja miatt rendelt el nyomozást ismeretlen tettes ellen.

Információink szerint az egyedül élő asszony halálát egy fejre mért ütés okozhatta.

Vasárnap, három nappal a gyilkosság felfedezése után a rendőrök elfogták a gyilkossággal megalapozottan gyanúsítható 23 éves T. Krisztiánt. A helyi férfit őrizetbe vették a nyomozók - közölték. A gyilkosság indítékáról egyelőre semmit sem lehet tudni.

A rendőrség hétfőn videót közölt a férfi helyszíni kihallgatásáról. A felvételeken látszik, hogy a rendőrök egy földbe ásott lyukból húzzák elő a gyanúsított elkövetéskor viselt cipőit. A rendőrök kezdeményezték a férfi előzetes letartóztatását. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!