Sport Bács-Kiskun

2015.10.09. 11:11

A gálameccsen Tököli Attila lőtte a kecskeméti gólt

Szerdán igazán jó hangulatban léphetett pályára az alkalmi kecskeméti csapat az MTK ellen, a gálameccsen 500-600 szurkoló buzdította a jelenlegi és a régi kedvenceket.

Borbély Károly

A kecskeméti kezdőcsapat szinte a kupagyőztes 2011-es alakulatnak is megfelelt, hiszen nyolc olyan focista kezdett, aki részese volt a történelmi sikernek. A drukkerek újra a Széktói Stadionban láthatták Ribánszki Lászlót, Balogh Bélát, Gyagya Attilát, Patvaros Zsoltot, Forró Gyulát, Christian Ebalát, Bori Gábort, Tököli Attilát és Mohl Dávidot is, a kezdőrúgást pedig Balázs Zsolt és Bertus Lajos végezte el.
A régi kedvencek meg is kapták a nekik kijáró fogadtatást, folyamatosan éltették őket a szurkolók, és ha csak rövidebb ideig is, de újra egymásra találhattak. Az MTK nem kezdett azért barátságosan, előbb Gera Dániel, majd Torghelle Sándor is betalált az első negyedórában, de a folytatásban már szép kecskeméti támadásokat is láthattunk, az egyik végén Tököli Attila ki is lőtte a hosszú alsót.

A cserék folyamatosan pörögtek, mindenkinek lehetőséget adtak az edzők, kecskeméti oldalon például négy kapus is osztozott az időn, az MTK pedig bedobta a fiatalokat és a tartalékcsapat tagjait. A második játékrészben még két további gól született Hujber és Szatmári révén, de itt nem is az eredmény, hanem a közös élmény, a múlt felidézése volt a fő cél.

Kecskemét–MTK 1-4 (1-2)
Gálameccs, Széktói Stadion, 600 néző
Kecskemét: Ribánszki – Urbán, Gyagya, Balogh, Forró – Molnár, Patvaros, Ebala, Mohl – Bori, Tököli.
Cserék: Váczi, Borbély, Tóth Z. (kapusok), Márki, Garaci, Szabó T., Péntek, Kürtösi, Filus, Parti, Dócs, Ormándi, Béres, Nagy G.
MTK: Groppioni – Baki, Vukmir, Poór, Vadnai – Thiam, Kanta, Gera – Ramos, Torghelle, Strestik.
Cserék: Hegedűs (kapus), Pintér, Deutsch, Vogyicska, Hajdú, Schrammel, Hrepka, Hujber, Szatmári I., Sági.
Gól: Tököli ill. Gera, Torghelle, Hujber, Szatmári I.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!