Közélet

2015.10.03. 11:45

Szülei számára fizet elő heti nyertesünk

Előbb hitetlenkedve, majd örömmel fogadta kecskeméti olvasónk, Bodor Péter, hogy ezen a héten neki kedvezett a szerencse A havi bevásárlását mi álljuk! című nyereményjátékunkban.

Zsámbóki Dóra

Bodor Péter idős szülei számára fizet elő a Petőfi Népére. Édesanyja és édesapja mindennapjainak évtizedek óta része lapunk. Az anyakönyvi, illetve a gyászhíreket minden nap átböngészik és természetesen a helyi híreket is mindig elolvassák.

– Volt egy rövid időszak, amikor nem járt nekik a Petőfi Népe, akkor szólt édesanyám, hogy kisfiam, úgy hiányzik nekem az újság, hogy tudjam lapozgatni, hogy tudjam, mi történt – árulta el Bodor Péter, aki hozzátette: szülei hiába kapcsolják be a tévét, onnan nem értesülnek Bács-Kiskun megye és Kecskemét híreiről.

– A szüleim minden reggel várják a kézbesítőt, az az első, hogy beleolvasnak a Petőfi Népébe. Persze én is át szoktam olvasni a lapot, hiszen anyukám minden lapszámot elrak – mondta Bodor Péter, akitől megtudtuk: édesanyja nagyon örül a 15 ezer forint értékű vásárlási utalványnak, amit az ő bevásárlási listája alapján fia, Péter fog elkölteni.

Címkék#Kecskemét

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!