Kék hírek, bulvár

2015.09.17. 15:12

Erőszakkal akarták Romániába vinni az exbarátnőt

Három román férfi Lajosmizséről próbált Romániába vinni erőszakkal egy nőt kedden. A határ közelében menekült meg az exbarátnő, miután a járőrök elkapták a gyanúsítottakat.

police.hu

A lajosmizsei rendőrőrs nyomozást rendelt el személyi szabadság megsértése bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt B. G. 28 éves, G. Cs. 27 éves és S. I. 45 éves román állampolgárok ellen. A férfiak szeptember 15-én 14 óra körül megjelentek B. G. volt élettársánál, akit Romániába akarták vinni. Mivel a sértett nem akart velük menni, ezért a 28 éves férfi megverte a nőt, akarata ellenére kocsiba tette, és társaival együtt elindultak a határ felé.
 
A nő élettársa riasztotta a rendőröket. A Nagylaki Határrendészeti Kirendeltség járőrei az államhatár közelében 18 óra 50 perckor elfogták a három román férfit, akiket a kihallgatás után őrizetbe vettek és kezdeményezték előzetes letartóztatásukat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!