Kék hírek, bulvár

2015.09.03. 07:56

Egy menekült halt meg a reggeli balesetben - fotó

Szalagkorlátnak ütközött egy autó csütörtökön kora reggel az M5-ös autópályán, Lajosmizse térségében. Egy ember kirepült az autóból, a helyszínen életét vesztette. Az embercsempész elmenekült, később elfogták.

Zs. D.

Halálos baleset történt csütörtökön kora reggel az M5-ös autópályán, Lajosmizse térségében, a Budapest felé vezető oldalon. Egy zöld színű Opel Vectra előbb a belső, majd a külső szalagkorlátnak ütközött. Egy 28 éves szír férfi kirepült az autóból, ő a helyszínen életét vesztette.

A rendőrség közlése szerint a baleset áldozata egy menekült. A balesetben még két ember sérült meg, ők szintén illegális bevándorlók. A rendőrség legfrissebb közlése szerint az autót vezető arab származású, magyar állampolgárságú embercsempész , A. A. Mohamed – 22 éves szegedi férfi – a baleset után a sérülteket hátrahagyva elmenekült a helyszínről. Őt a rendőrök egy órával a baleset után, 6 óra 25 perckor fogták el, kihallgatása után őrizetbe vették, majd kezdeményezték előzetes letartóztatását.

A helyszínelés idején a forgalom rendőri irányítás mellett haladt a helyszínen.

[caption id="" align="aligncenter" width="430"] Galéria. Fotók: Csongrád Hír
[/caption]

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!